Juwelier toe Water presenteert Bauer Basics: oorbellen met losse hangers

Foto: Toewater
Reeds 34 jaar is Juwelier toe Water gevestigd in de Veemarktstraat 20 Breda.
Een zaak met een eigentijds karakter. De collectie bestaat uit gouden sieraden en briljanten sieraden. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het adviseren van de aanzoeksring en trouwringen. Ook hebben zij een mooie collectie designsieraden en horloges. Ze presenteren daarnaast nu Bauer Basics: prachtige oorbellen met losse hangers.

Met Bauer Basics maak jij je eigen combinatie van oorbellen en hangers. Alles is los verkrijgbaar. Kies een paar oorringen in verschillende maten; ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren (vanaf 34,95). Als je al oorringen hebt, kun je ook alleen een set hangers kopen. De hangers zijn in verschillende materialen verkrijgbaar.

Er wordt gebruik gemaakt van met zorg uitgekozen natuurlijke verantwoorde materialen zoals parelmoer,halfedelsteen, buffelhoorn, rog en pythonleer, dit zijn restanten uit de voedselindustrie. Dit wordt gebruikt in combinatie met edelstaal. De prijzen van de hangers variƫren van 29,95 tot 59,95 euro. Zo kun je iedere outfit perfect maken met een bijpassende set, zodat je er altijd goed uitziet. Mix & Match!

Juwelier toe Water Breda

Openingstijden
  • dinsdag 10-17.30 uur
  • woensdag 10-17.30 uur
  • donderdag 10-17.30 uur
  • vrijdag 10-17.30 uur
  • zaterdag 10-17.00 uur
  • maandag en zondag gesloten

Meer weten? Kom langs in de Veemarktstraat 20 in Breda, bel met 076-5143914, ga naar de website of shop online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen