Vaccinatiepunt opent 35e vestiging in Breda

Foto: Vaccinatiepunt BV

Met ingang van 1 oktober heeft Vaccinatiepunt haar nieuwste reizigersvaccinatiecentrum geopend in het Medisch Centrum Donk, gelegen in Breda. Niet alleen biedt deze locatie professioneel reisadvies, maar ook vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria, wat essentieel is voor een zorgeloze internationale reisvoorbereiding.

In de huidige tijd, waarin reizen naar verre bestemmingen en populaire locaties steeds gebruikelijker wordt, is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd en adequaat gevaccineerd op pad te gaan. Deze voorbereiding is niet alleen relevant voor exotische reisbestemmingen, maar ook voor veel bezochte plaatsen, zoals Egypte, Turkije, Kroatië, Marokko en Tunesië. Het vermijden van ziektes zoals malaria, buiktyfus, hepatitis A en B is een prioriteit voor elke reiziger.

Een geruststellende gedachte is dat veel zorgverzekeraars de kosten voor reisvaccinaties gedeeltelijk of volledig vergoeden wanneer u kiest voor Vaccinatiepunt als uw vaccinatieprovider. Dit financiële voordeel is het overwegen waard voor iedereen die op het punt staat om op reis te gaan.

Het nieuwe Vaccinatiepunt in Breda, gevestigd in het Medisch Centrum Donk, biedt uitstekende toegankelijkheid en voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers. Daarnaast heeft Vaccinatiepunt gunstige overeenkomsten gesloten met vooraanstaande zorgverzekeraars, waaronder Zilveren Kruis, VGZ (Zekur, IZZ, IZA, UMC) en Univé. Deze afspraken zorgen voor een soepele financiële afhandeling en dekking van de kosten voor vaccinaties.

Een ander voordeel is de efficiëntie en toegankelijkheid van Vaccinatiepunt. Afspraken maken is eenvoudig, kosteloos en tijdbesparend. Bezoek de website www.vaccinatiepunt.nl en kies uw gewenste datum en tijdstip. Binnen enkele minuten kunt u persoonlijke gezondheids- en reisinformatie invoeren, waarna een op maat gemaakt reisadvies voor u wordt samengesteld. Voor degenen zonder internettoegang is er ook een telefonische afspraakoptie beschikbaar via 0900-8222462.

Voor degenen die niet in de buurt van Breda wonen, is het goed om te weten dat Vaccinatiepunt ook in 34 andere locaties in Nederland vertegenwoordigd is. Dit betekent dat de diensten en expertise van Vaccinatiepunt binnen handbereik zijn, ongeacht uw woonplaats.

Meer informatie

  • Vaccinatiepunt Breda is te vinden aan Essendonk 7A, 4824 DA Breda
  • Voor meer informatie en het plannen van uw reisvoorbereiding, kunt u terecht op de website www.vaccinatiepunt.nl. U kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 0900-8222462.
  • Met Vaccinatiepunt kunt u vol vertrouwen uw reis tegemoet treden, wetende dat u goed bent voorbereid en beschermd tegen ziekterisico’s. Bereid uzelf voor op een onbezorgde reiservaring met Vaccinatiepunt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen