LEDS GO magisch verlicht wandel- en hardloopavontuur op Golfpark De Haenen

Foto: LEDS GO! Breda

Op zaterdag 4 november 2023 verandert het prachtige landgoed van Golfpark  De Haenen in Teteringen in een magisch verlicht parcours voor hardlopers en wandelaars. Lions Quatro  Breda organiseert die avond alweer de zesde editie van het sportieve evenement LEDS GO! Breda.  

Geen vliegende golfballen, maar tientallen vrolijke lichtjes ‘bewegen’ over het terrein van Golfpark De  Haenen op zaterdagavond 4 november. Bij LEDS GO! Breda zijn zowel de hardlopers als de route helemaal  uitgedost met lampjes. Met diverse bijzondere aangelichte kunstwerken langs het parcours trakteert LEDS  GO! de deelnemers op een prachtig licht- en muziekspel. Door mee te doen, steunen de lopers het goede  doel van Zomerkampen Breda. 

Nieuw dit jaar zijn de speciale family tickets, om zo deze magische ervaring met het hele gezin te beleven.  Supertof voor alle leeftijden!

LEDS GO GO GO! 

Dit jaar starten de wandelaars en hardlopers op verschillende tijden. Zo hebben beide groepen het parcours  exclusief voor zichzelf. LEDS GO! start om 18.00 uur voor de wandelaars. Om 19.10 uur is de warming up voor  de hardlopers. Om 19.15 uur beginnen zij aan hun 5 of 10 kilometer run over het Golfpark.  

LEDS GO! steunt Stichting Zomerkampen Breda 

Alle opbrengsten van LEDS GO! Breda gaan naar het goede doel. Deze editie lopen de deelnemers voor Stichting Zomerkampen Breda. Zij organiseert betaalbare kampen voor alle kinderen uit de gemeente Breda  en omgeving. Zo beleeft ieder kind een onvergetelijke vakantie vol avontuur en plezier.  

Vorig jaar organiseerde Lions Quatro voor het eerst LEDS GO! op Golfpark De Haenen. Met deze editie is  meer dan € 7.500,- bij elkaar gelopen voor kinderen die dat nodig hebben.  

Met steun 

LEDS GO! Breda is ontstaan door enthousiaste leden van Lions Quatro Breda. Zij zetten zich in om kinderen  die extra hulp nodig hebben, blij te maken. De run wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren, zoals  Wuzzi Alert. Met hun steun kan deze fantastische run plaatsvinden.  

Loop jij mee? 

  • Zin in een magisch verlicht rondje (hard)lopen? Schrijf je dan nog snel in via www.ledsgobreda.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen