Doe mee met de Santa Run in het Ginneken voor Stichting JOB

Foto: Rotary Santa Run Breda

Honderden kerstmannen zetten 17 december aanstaande hun beste beentje voor om op die manier tijdens de Rotary Santa Run in het Ginneken geld in te zamelen voor een goed doel. De opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting JOBi – Jeugd Ontbijt Breda initiatief.

Kinderen zonder ontbijt naar school. Door armoede, in Nederland? Jazeker! In Breda zijn dat dagelijks meer 300 basisschoolleerlingen en dat aantal neemt nog steeds toe. Dat kan echt niet! Ieder kind moet gelijke kansen hebben om zichzelf te ontwikkelen. JOBi zorgt ervoor dat deze kinderen iedere week een ontbijbox voor 7 gezonde ontbijtjes thuisbezorgd krijgen. 

Inschrijven

De Rotary Santa Run vindt dit jaar wederom plaats in het Ginneken, op zondag 17 december. De start is om 13:00 uur en vanaf 12:30 uur is er een gezamenlijke warm up. Deelnemers kunnen kiezen uit 3 of 6 kilometer vanaf de Ginnekenmarkt door het Mastbos. Inschrijven voor de loop kan via breda.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Deelnemers aan de loop kopen een kerstmanpak voor €15, kinderen betalen €10. Dat bedrag komt in zijn geheel ten goede aan het goede doel, aangevuld met bijdragen van sponsors.

De kerstmannenloop in Breda is een initiatief van de vier Bredase Rotaryclubs, te weten Breda, Breda-Mark en Aa, Breda Mastbos en Breda-Zuid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen