2e editie Ulvenhout on Ice met drie drie curlingbanen

04 dec 2023, 13:18 Nieuws
disco schaatsen 0401 15 van 52
Ulvenhout on Ince
De lat ligt hoog na het gigantische succes van de eerste editie van Ulvenhout on Ice. Van 16 december 2023 t/m 7 januari 2024 kan er door jong en oud weer volop geschaatst worden op de tijdelijke schaatsbaan op het Pekhoeveterrein in Ulvenhout. Dit jaar zijn er drie banen beschikbaar voor het curlingtoernooi, dus er kunnen meer teams meedoen. Petra de Meulder: “We gaan de uitdaging vol vertrouwen aan.”
Petra: “We hebben na de eerste editie van Ulvenhout on Ice ontzettend veel positieve reacties gekregen. Vooral onder kinderen was de vraag naar weer een schaatsbaan groot. Die is voor deze tweede editie breder. Daarnaast wordt de buitenbaan, de skateway, groter. Net als vorig jaar zal Ulvenhouts eigen schaatstalent Michelle Meeuwesen de baan inwijden.”

Partytime!

16 december wordt de aftrap gegeven met een après-ski party. De line-up belooft wat! Als het ijs maar niet smelt van al die hossende, dampende lijven! Van 16.00 -23.00 uur zorgen Johnny Purple, de Dorini’s, Jeroen van Zelst, Timmie Tirol, Vieze Jack, DJ Schoefel en DJ Loars ervoor dat het dak er weer afgaat op het Pekhoeveterrein; figuurlijk gesproken dan. Petra: “De early bird ticketverkoop is al gestart. Door de speciale voorverkoopprijs van slechts € 15,00 loopt het als een trein. Ga voor kaarten dus snel naar onze website of socials.”

Curlingtoernooi

Petra: “Bij de eerste editie van Ulvenhout on Ice moesten we veel mensen die wilden meedoen aan het curlingtoernooi teleurstellen. Goed nieuws! Dit jaar zijn er drie curlingbanen, dus er kunnen meer teams meestrijden. 18 december beginnen we. Wie neemt het op tegen de winnaars van vorig jaar? Teams die vorige keer hebben meegedaan krijgen voorrang. Nieuwe teams konden zich hierna inschrijven. Deze plaatsen waren binnen een uur uitverkocht.

Wat staat er nog meer op het programma?

  • 17 december en 5 januari Schnitzel- en braadworst party
  • 20 december Optreden Joy
  • 28 december Discoschaatsen voor de jeugd
  • 28 december Oudejaarsquiz
  • 1 januari Nieuwjaarsduik
  • 3 januari Discoschaatsen voor de jeugd.
  • 5 januari Tijdloze Ulvenhoutse Top 40
  • 7 januari Nieuwjaarsconcert Harmonie
  • 7 januari Nieuwjaarsborrel en uitreiking Platte Buis
  • 7 januari IJsbeerschijten

En meer…

Naast de eerdergenoemde onderdelen vinden er tijdens Ulvenhout on Ice verschillende andere activiteiten plaats. Denk bijvoorbeeld aan curling voor tieners. Ook de levende kerststal laat zich weer zien. Het wintercafé bij de schaatsbaan is daarnaast de ideale omgeving voor een kerstborrel met vrienden en/of collega’s.
Je ziet… Het programma van Ulvenhout on Ice is nog volop in beweging. Kijk regelmatig op onze website en socials voor de laatste stand van zaken. Zorg in elk geval alvast dat je ijzers vlijmscherp geslepen zijn en smeer ze goed in!!!