Hartverwarmend gebaar voor gezinnen met ernstig ziek kind

Foto: Stichting Gaandeweg

Ontspanning in de decembermaand voor gezinnen die het zwaar hebben; RCN Vakantieparken maakt het voor het vierde jaar op rij mogelijk. In samenwerking met Stichting Gaandeweg bieden zij 10 gezinnen met een ernstig ziek kind een gratis verwenweekend aan bij RCN de Flaasbloem in Chaam.

Dit gebaar is een lichtpuntje voor deze gezinnen. Zij worden dagelijks geconfronteerd met de strijd tegen kinderkanker.

Zorgeloos weekend

Vanaf 1 december kunnen de geselecteerde gezinnen genieten van een zorgeloos weekend. Bij aankomst wacht in hun vakantiehuisje een gevulde koelkast en opgemaakte bedden. Ook de maaltijden zijn geregeld. Bovendien zorgt het park voor leuke activiteiten, zodat de gezinnen onbezorgd tijd samen kunnen doorbrengen.

Oprechte samenwerking

RCN Vakantieparken werkt al jaren samen met Stichting Gaandeweg. Een weekend volop genieten met het gezin biedt een welkome afleiding van de zorgen en geeft iedereen nieuwe energie. Op RCN het Grote Bos in Doorn is ook een vakantiehuis ter beschikking gesteld. Dit huis heeft de vorm van een zon, een plek waar elk gezin kan stralen. Omdat het Prinses Maxima Centrum in de buurt van dit park ligt, is zorg altijd dichtbij.

Maatschappelijk betrokken

RinĂ© van Dingstee, CEO van RCN Vakantieparken, benadrukt het belang van de verwenweekenden: ‘Het past bij onze identiteit om bij te dragen aan de samenleving. Onze winstuitkering investeren we al jaren in maatschappelijke projecten. Hierdoor kunnen we vakanties mogelijk maken voor hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Wie bij ons boekt, geeft dus niet alleen zichzelf, maar ook een ander een fijne vakantie.’

Over RCN Vakantieparken

Al 70 jaar biedt RCN een unieke mix van kamperen en accommodaties op schitterende locaties. Met 18 parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zorgen zij dat jaarlijks zo’n 300.000 gasten genieten van een welverdiende vakantie. RCN neemt een stap extra en deelt deze vakantie-ervaring met iedereen, ook met wie het minder voor de wind gaat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen