Vier de decemberdagen met het hele gezin bij Pathé

07 dec 2023, 14:37 Nieuws
pathebredaexterieur2014
Pathé Breda
De decembermaand staat in het teken van familie en samen genieten van film. Tijdens de koude decemberdagen kun je je storten in de uitgebreide selectie nieuwe films bij Pathé.
Zo kun je gaan voor de familiefilm Wonka ; een verhaal over het leven van de excentrieke Willy Wonka. Het speelt zich af vóór het openen van de chocoladefabriek. Timothée Chalamet speelt de hoofdrol.
Of ga voor een Nederlandse komedie. De film Tatta's 2
gaat over de hilarische ontwikkelingen in het leven van de familie van Kampen. In de film Bon Bini: Bangkok Nights
kun je genieten van de chaos. Tijdens het kijken van de film Neem Me Mee
wordt je meegenomen tijdens een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties.
Voor spanning kun je gaan voor de film Aquaman and the lost Kingdom. Of bezoek de arthouse film Fallen Leaves.
Kortom, voor elk wat wils.

Muziekfilms en kinderfilms

Ook muziekliefhebbers kunnen deze maand bij Pathé terecht. Bezoek bijvoorbeeld André Rieu's White Christmas om helemaal in de kerststemming te komen.
Verder staan er in december twee nieuwe kindertitels geprogrammeerd. Vogelvlucht en Juf Braaksel en de Magische Ring draait in Pathé voor de kleinste filmfans.

Specials bij Pathé

9 december: André Rieu's White Christmas
Vanaf het eerste moment wordt je ondergedompeld in André's betoverende winter wonderland. Geniet van tijdloze kerstliederen en dans in de gangpaden.

Nieuwe films bij Pathé

9 december: Wonka
Deze film is gebaseerd op het unieke personage uit Roald Dahl's iconische kinderboek Charlie and the Chocolate Factory. Het verhaal onthult hoe 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd.
14 december: De Tatta's 2
De familie van Kampen staat opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Alles wat de Tatta's hebben opgebouwd raakt uit balans wanneer de oppertatta, Eriks vader, bij hen komt wonen.
Judeska en Ping Ping raken alles kwijt nadat ze een lening afsluiten bij zakenmagnaat Lo Pei Chan. Kunnen ze hun fastfoodketen F.C. Kip nog uitbreiden?
Wanneer een oude macht wordt losgelaten, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie smeden met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Dit allemaal om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare verwoesting.
21 december: Neem Me Mee
Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Snel is er al onenigheid binnen de groep. Na een tijd leert het gezelschap elkaar beter kennen en ontstaat er een vriendschap tussen de reisgenoten.

Arthouse films bij Pathé

7 december: Fallen Leaves
Twee eenzame zielen treffen elkaar per toeval tijdens een doorsnee nacht in Helsinki. Beiden op zoek naar een eerste, enige en ultieme liefde van hun leven. Het samen bereiken van dit doel blijkt knap lastig door zijn alcoholgebruik, verloren telefoonnummers en het niet kennen van elkaars namen of adressen. De algemene neiging van het leven om obstakels op te werpen voor degenen die streven naar geluk, helpt de situatie ook bepaald niet mee.

Nieuwe kinderfilms bij Pathé

6 december: Vogelvlucht
Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep.
Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi (Djamila). Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel (Nicolette van Dam) directeur die allerlei regels verzint: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer gevierd worden en trakteren is ten strengste verboden. De klas geeft haar een bijnaam: juf Braaksel.