Hoofdprijs Oudejaarsloterij en PostcodeKanjer vallen helaas niet in Breda

Foto: Mariëtte Vermeeren

De PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is dit jaar gevallen in Geldermalsen. De Postcode Loterij maakte op nieuwjaarsdag bekend dat bewoners met loten aan de Koningsweg de grootste prijswinnaars zijn. Zij verdelen samen de helft van de 58,9 miljoen euro.

Hoeveel iedere deelnemer met postcode 4191 HB wint is afhankelijk van het aantal loten en het aantal gespaarde punten. De andere helft van de PostcodeKanjer gaat naar alle deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 4191, die heel Geldermalsen beslaat. Zaterdag 6 januari wordt tijdens een wijkfeest in de Gelderse plaats duidelijk hoeveel de overige winnaars ontvangen.

Vorig jaar viel de PostcodeKanjer in Heemskerk (Noord-Holland), het jaar daarvoor in het Limburgse Reuver.

Uitslag Oudejaarsloterij

De hoofdprijs van de Oudejaarsloterij 2023 van de Staatsloterij is gevallen op lotnummer EF 44384. Dit lot werd verkocht in het Brabantse Woensdrecht. Voor deze persoon is 2024 wel héél goed begonnen, want die wint maar liefst 30 miljoen euro, belastingvrij! Nog nooit kochten zo veel mensen een Oudejaarslot bij de Oudejaarstrekking van Staatsloterij. Op het hoogtepunt rond 15.30 uur vlogen er Oudjaarsdag maar liefst 28 Staatsloten per seconde over de toonbank. Er vielen door het hele land vele geldprijzen én speciale prijzen, namelijk 200 Elektrische MINI’s. Ben jij een van de winnaars? Bekijk de volledige trekkingsuitslag.

Bron: ANP / Nieuws.nl


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen