Wordt Lara de volgende Miss Beauty of Noord-Brabant?

Foto: John Vermeeren Photography

Lara Akinmolayan, 24 jaar uit Breda, schittert als Finalist in de Miss Beauty of Noord-Brabant 2024-verkiezing. Samen met 39 andere dames strijdt ze gedurende 13 weken voor de titels Miss Beauty en Miss Teen of Noord-Brabant, met de grote finale op 3 februari 2024 in Etten-Leur .

Lara, een veelzijdige Bredase, deelt haar motivatie: “Ik ben altijd veelzijdig geweest, van danswedstrijden en taarten bakken tot een nagelsalon runnen. Ik houd van motorrijden, tattoos en deadliften. Naast dit alles studeerde ik commerciële economie in Den Bosch en werk als Marketing Coördinator. Dit is pas het begin; mijn doel is mijn eigen bedrijf te runnen.”

Ze wil tonen dat een vrouw alles kan zijn. Lara doorbreekt hokjesdenken en de druk om te kiezen. Ze gelooft dat vrouwen eindeloze mogelijkheden hebben en wil een inspiratie zijn voor anderen.

Naast persoonlijke ontwikkeling zet Lara zich in voor een goed doel: de LINDA.foundation. Ze heeft al €315 ingezameld met een kerstworkshop en zamelt nu geld in via statiegeldflessen en een online loterij. Ze staat open voor vrijwilligerswerk om anderen blij te maken.

Stem op Lara via deze link voor €1,25, waarvan 20% naar de LINDA.foundation gaat. Help Lara niet alleen schitteren, maar ook een positieve impact maken! De winnaressen zullen hun provincie vertegenwoordigen in de nationale competitie.


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen