InBreda Store nu zes dagen per week open in de Houtmarkt

Foto: inBreda

Na een kort uitstapje naar ’t Sas is de Breda winkel, InBreda Store, terug naar waar het allemaal begon: de gezellige Houtmarkt in Breda. Vol trots heropende de winkel vorig jaar oktober zijn deuren op de plek waar het in 2020 allemaal begon.

De InBreda Store, de go-to plek voor alles wat met Breda te maken heeft, is nu zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag. 

NAC en Kielegat-merchandise

De winkel, die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan lokale cadeaus, producten en NAC- en Kielegat-merchandise, is een ware schatkamer voor Bredase trots. Eigenaar Bouke Tuit deelt zijn enthousiasme over de terugkeer naar de Houtmarkt: “We zijn heel blij om weer terug te zijn in de Houtmarkt. Winkelhof ‘t Sas was een fijne locatie, maar je zit daar helaas toch wat meer verstopt. We zien nu al dat mensen ons (weer) beter weten te vinden. Maar het helpt natuurlijk als er op verjaardagen en in kantines over de winkel wordt gepraat.”

Klanten van de InBreda Store, zowel (ex)Bredanaars als trotse inwoners, komen voor lokale cadeautjes en sturen deze zelfs naar alle uithoeken van de wereld. Tuit deelt zijn bevindingen: “Regelmatig hoor ik dat mensen onze spullen naar Australië, Canada, Nieuw-Zeeland of de VS sturen. Daar doe je het voor! Als je ergens in Nederland vertelt dat je uit Breda komt, is de reactie vrijwel altijd positief. We hebben echt een stad om trots op te zijn.”

Met carnaval voor de deur biedt de InBreda Store een uitgebreide selectie Kielegat-items, waaronder de nieuwe Kielegat sweaters. Tuit merkt op: “Het is momenteel heerlijk druk. Dat begon al voor de Elfde van de Elfde en gaat nu weer vrolijk verder. Carnaval leeft enorm. En we zien steeds meer het officiële rood-oranje terugkeren, net als het dragen van kieltjes en jasjes.”

Het komende jaar zal de InBreda Store zijn assortiment verder uitbreiden met verrassende nieuwe producten. “Alle reden om te komen snuffelen.” 

InBreda Store info

  • Di t/m za: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur
  • Webshop: www.shopinbreda.nl


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen