In maart NLdoet en Landelijke Opschoondag in Breda

Foto: Margret Tielemans

Wil jij er een dagje toe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 15 & 16 maart 2024 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wil je jouw buurt weer mooi schoon zien? Doe dan mee aan de Landelijke Opschoondag op 23 maart.

Je maakt tijdens deze dagen kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook. Vrijwilliger zijn dóet iets met je.

Groot verschil

Met NLdoet maak je op één dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingstehuis, dat buurtbewoners een mooie ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken.

Meedoen als vrijwilliger is simpel; Zoek een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. Niet gevonden wat je zocht? Er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij, dus probeer het later nog een keer.

  • Bekijk hier wat jij kan doen!

 

Landelijke Opschoondag

Ook organiseert Nederland Schoon, Supporter van Schoon, op 23 maart de Landelijke Opschoondag. Tijdens deze dag gaan we onze buurten weer grondig schoonmaken.

  • Bekijk hier de website van de Landelijke Opschoondag.

Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen