Breda voor zesde jaar op zoek naar Smaakmakers van de stad

Foto: Breda Marketing

Breda is op zoek naar nieuwe Smaakmakers voor 2024. Bredanaars die, ieder op hun eigen wijze, kleur en smaak toevoegen aan de stad.

Smaakmakers dragen Breda een warm hart toe en maken hun geliefde stad een stukje mooier. Onder hen dit jaar de (0)76ste, een titel met een extra gouden randje.

Bewoners maken de stad

Bredase Smaakmakers is een initiatief van Gemeente Breda en Breda Marketing. Hildegard Assies, directeur Breda Marketing, licht toe: “Bredanaars bouwen samen aan de stad van vandaag en morgen. De stad waar we nieuwe en oude trots verbinden en waar we het leven vieren. Onze bewoners vormen daarin een belangrijke spil. Al voor het zesde jaar geven we bijzondere Bredanaars het podium dat ze verdienen. Als waardering voor wat zij voor de stad betekenen. Bredanaars die altijd klaar staan voor de buurt, andere mensen inspireren of als vrijwilliger een steentje bijdragen. Door hen in beeld te brengen en hun eigen verhaal te laten vertellen, laten we zien hoe divers en gastvrij Breda is.”

Wie geef jij op als Smaakmaker?

Ken jij iemand die van Breda een nog fijnere plek maakt? Meld diegene dan aan via bredasesmaakmakers.nl. Vertel helder waarom deze persoon in jouw ogen en echte Bredase Smaakmaker is. Wat maakt deze Bredanaar zó speciaal dat diegene deze titel verdient? Denk daarbij aan wat de positieve impact is op Breda en hoe deze persoon zich met hart en ziel inzet om de stad nog mooier, warmer en creatiever te maken.

Een vakjury van Bredanaars vanuit onder meer sport, cultuur en vrijwilligerswerk beoordeelt alle nominaties en beslist wie er tot Smaakmakers worden verkozen. In een campagne met onder meer een interview, een fotoshoot en digitale stadsposters krijgen zij een podium voor hun eigen unieke verhaal. Tijdens een feestelijke bijeenkomst aan het eind van 2024 komen alle Smaakmakers samen.


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen