‘Spinola Live’, nieuw festival in Breda tijdens Pinksterweekend

Foto: Spinola Live

Breda heeft tijdens het Pinksterweekend een nieuw festival op de planning staan: Spinola Live. Het festival gaat plaatsvinden op 18 en 19 mei.

Spinola Live gaat jong en oud in het weekend van Pinksteren voorzien van muzikaal genot en gezelligheid. De dagen worden gevuld met Tribute Bands van onder andere Queen, André Hazes en Toto.

Het leukste feestje op het water

Organisatoren Dirk van de Voort, Maarten Brink en Job van Summeren van ‘Spinola Breda’ zijn laaiend enthousiast over de komst van ‘Spinola Live’. “We waren het er gelijk over eens. Met het terugkeren van de pontons tijdens het Jazz Festival en Spanjaardsgat Festival kwam er ruimte. We dromen al een tijd van een eigen festival dus dan is de keuze snel gemaakt,” geeft Job van Summeren aan. De organisatie hoopt op 3000 bezoekers per dag.

Programma

Zaterdag kun je komen genieten en dansen op classics van Queen (IT), Tina Turner, U2 en Toto. Zondag krijgt het Nederlandse lied aandacht met André Hazes, De Dijk, Doe Maar en Stiekem Gesjanst.

“Dit zijn toch wel acts waar iedereen in de stad iets mee heeft en de bands zijn echt heel erg goed. Ze houden het originele werk keurig in ere en dat maakt het zo gaaf,” aldus Dirk van de Voort.

Tickets

Om aan boort te komen van de pontons heb je tickets nodig. “De bands zijn van formaat en dat moet ergens vandaan komen. Maar we weten zeker dat niemand spijt zal krijgen van een bezoek aan ‘Spinola Live’,” aldus Maarten Brink, mede-eigenaar Spinola.

Als je er vroeg bij bent kun je er al voor €18,50 (incl. servicefee) bij zijn. Wil je zowel zaterdag en zondag gaan, dan kun je een combiticket kopen voor €35 (incl. servicefee).


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen