Doe op 26 mei mee aan de Haagse Beemden Loop

HBL2015
HBL2015
Foto: Haagse Beemden Loop

Op zondag 26 mei vindt de 32e editie van de Haagse Beemden Loop plaats en we willen jou graag weer aan de startlijn zien staan. Het belooft een nog groter en beter evenement te worden dan voorheen, met uitdagende routes, geweldige deelnemers en natuurlijk de kenmerkende sfeer die alleen de Haagse Beemden Loop kan bieden.

Waarom zou je meedoen? Hier zijn slechts enkele redenen:

  • Verbondenheid: Sluit je opnieuw aan bij de lokale hardloopgemeenschap en maak nieuwe vrienden of herenig met oude loopmaatjes.
  • Gezondheid: Zet je beste beentje voor en werk aan je gezondheid en welzijn, terwijl je geniet van een actieve levensstijl.
  • Sportieve Prestatie: Stel jezelf een nieuwe uitdaging en overwin persoonlijke doelen. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, er is een afstand die bij je past.
  • Plezier:

Laat je meeslepen door de opwinding van de race, geniet van de omgeving en laat je aanmoedigen door het publiek langs de route. Dit is de loop waar meedoen al voelt als winnen, dus je wilt dit zeker niet missen!

Ben je er klaar voor om weer die startlijn over te steken en deel uit te maken van de leukste loop van het jaar? Schrijf je vandaag nog in en begin met trainen voor de Haagse Beemden Loop (als je nog niet begonnen bent)!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen