Komende zaterdag Record Store Day bij Green Vinyl Breda

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Op zaterdag 20 april vieren muziekliefhebbers wereldwijd Record Store Day, de  feestdag van de onafhankelijke platenzaken. Green Vinyl in Breda organiseert een  veelzijdig programma met exclusief te verkrijgen platen en instore optredens van  artiesten uit Nederland en België. 

Record Store Day in Breda 

In Breda vindt Record Store Day voor de 10e keer plaats bij Green Vinyl aan de  Veilingkade. Van 9:00 uur tot 17:00 uur is de winkel de ontmoetingsplek voor  muziekliefhebbers, verzamelaars en muzikanten om gezamenlijk de cultuur van de  onafhankelijke platenzaak te vieren. 

Programma Green Vinyl 

  • 10:00 uur Spindle (André Kuijpers)
  • 12:00 uur The Collectors (DJ set)
  • 13:00 uur Sekushi (Be)
  • 14:15 uur Saving Nico (Be)
  • 15:30 uur VOZ

Exclusieve releases 

Bij Green Vinyl verschijnen op Record Store Day een aantal bijzondere releases in gelimiteerde oplage die alleen op 20 april zijn te bemachtigen. Denk hierbij aan niet  eerder verschenen muziek, deluxe editions, unieke live registraties en langverwachte  heruitgaven van artiesten als Olivia Rodrigo, The Rolling Stones en Nas. 

Over Record Store Day 

Record Store Day (RSD) vindt plaats in meer dan 2.000 platenzaken, in 23 landen en is  hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. Op  deze jaarlijkse internationale feestdag vieren muziekliefhebbers, artiesten en  winkelpersoneel hun gezamenlijke liefde voor de onafhankelijke platenzaak. Met  exclusieve releases op vinyl en cd en met live optredens, signeersessies en meet &  greets in de platenzaken. Het evenement vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats in  Nederland, op zaterdag 20 april 2024.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen