40 gratis kaarten Breda Live voor mantelzorgers

Foto: Breda Live

BredaMantelzorg mag toegangskaarten weggeven voor het festival Breda Live op 5 en 6 juli 2024. De organisatie van Breda Live erkent de onmisbare bijdrage van mantelzorgers in Breda door 40 gratis kaarten ter beschikking te stellen.

Dit is een geweldige kans voor mantelzorgers om te ontspannen, te genieten van een fantastische line-up, lekker eten, het feestgedruis en zo even een pauze te nemen van hun zorgtaken.

Ben jij mantelzorger?
Als mantelzorger zorg je langere tijd onbetaald voor een ander. Bijvoorbeeld een familielid, partner, kind, buur, vriend of kennis. Deze persoon kan langdurig ziek zijn, een beperking hebben of hulpbehoevend zijn. Ook als de zorg vanzelfsprekend voelt, ben je mantelzorger. Zoals zorgen voor je kind met een beperking of een zieke ouder. Wist je dat er ook veel jonge mantelzorgers zijn?

Verdeling van de kaarten
BredaMantelzorg verdeelt de kaarten onder mantelzorgers om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen aan dit feestelijke evenement. Er zijn kaarten beschikbaar voor vrijdag én voor zaterdag. Ook kun je aangeven Je maakt kans op deze kaarten als je mantelzorger bent, je in de gemeente Breda woont én 18 jaar of ouder bent. Dit is de minimumleeftijd voor Breda Live.

Om zo veel mogelijk mantelzorgers blij te kunnen maken, win je één kaartje per persoon. Maar je kunt wel aangeven dat je samen met een andere mantelzorger wil gaan. Deze mantelzorger moet zich ook zelf aanmelden voor deze winactie. Je maakt dan samen kans op totaal twee kaartjes.

Inschrijven
Je kunt je vanaf 17 april tot en met 30 april inschrijven via bredamantelzorg.nl/bredalive. De winnaars worden uiterlijk 3 mei op de hoogte gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen