Start inschrijving Bredase Singelloop en nieuwe website

Foto: Jack Janssen Fotografie

Met de start van de inschrijvingen voor de 37e editie van de Bredase Singelloop is ook de gloednieuwe website gelanceerd.

Hierop worden de deelnemers, bezoekers, bewoners, vrijwilligers, pers en partners voorzien van alle informatie en sfeerbeelden rondom het evenement. Dit allemaal in een nieuw, verfrissend en overzichtelijker jasje.

Inschrijving

De inschrijving is voortvarend van start gegaan, met een opmerkelijke toename in het aantal deelnemers dat zich aanmeldt. Dit zelfs in vergelijking met het recordjaar van 2023. Hoewel dit nog geen volledig beeld geeft van het totaal aantal inschrijvingen, is het een veelbelovende indicatie voor het evenement.

Website

De lancering van de nieuwe website heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen. Deze website, ontwikkeld in samenwerking met de trouwe sponsor GetBright, biedt iedereen die betrokken is bij de Bredase Singelloop een helder overzicht van wat hen te wachten staat op de eerste zondag van oktober.

Het verbeterde platform streeft naar een naadloze gebruikerservaring en een uitgebreide informatieverstrekking. De website is schaalbaar gemaakt voor alle apparaten en sneller, omdat gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie.


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen