Maandagmiddag huldiging op de Grote Markt na promotie NAC Breda

Foto: Pexels

NAC Breda is het zondagavond gelukt te promoveren naar de Eredivisie. Een prachtige prestatie van de club! En een groot feest voor alle NAC-supporters in Breda en omstreken.

Burgemeester Paul Depla is trots op de Bredase voetbalclub: “In een woord ‘Gewéldig’! Wie had dit een maand geleden durven te dromen? Maar het is gelukt. Dankzij “Nooit opgeven altijd doorzetten” zijn NAC Breda en de supporters weer terug in de Eredivisie! Dat is mooi voor NAC, de supporters, Breda en de Eredivisie. Want met NAC en de supporters krijgt de Eredivisie extra glans!”

Stadshuldiging Grote Markt op maandag 3 juni
Op maandag 3 juni worden van 16.00 tot 17.00 uur de spelers en staf van NAC Breda gepresenteerd op het bordes van het Stadhuis en door burgemeester Depla gefeliciteerd namens de stad. Omroep Brabant zendt de Stadshuldiging op de Grote Markt live uit.

Vanaf 13.00 uur is de Grote Markt gereed om alle supporters te ontvangen, dan zijn alle voorbereidingen klaar en gaan ook de buitenbars open. Er wordt voor dit feest grote drukte verwacht. Hier worden de nodige veiligheidsmaatregelen voor getroffen.

Glas – en blikverbod
Tijdens de stadshuldiging van NAC Breda geldt een glas- en blikverbod in een deel van het centrum van Breda. Het verbod geldt op maandag 3 juni tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Het gebied wordt met borden aangegeven.

Vol = vol
Om het feest veilig te laten verlopen geldt er een maximaal aantal bezoekers. De Grote Markt wordt afgesloten als deze vol is. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om de Grote Markt nog te betreden. Dat geldt voor bezoekers, voor bewoners en voor ondernemers aan de Grote Markt.

Grote beeldschermen
Rondom de Grote Markt worden twee beeldschermen geplaatst zodat iedereen de stadshuldiging op het bordes kan zien. De schermen worden geplaatst ter hoogte van de Veemarktstraat op de Grote Markt en op het Kerkplein.

Fietsenstallingen en toiletten
Tijdens de stadshuldiging is er een extra pop-up fietsenstalling op Kasteelplein. Er komen extra toiletten in de Veemarktstraat, Ridderstraat en Kerkplein.

Mindervalidenplaatsen
Er zijn op twee locaties een beperkt aantal plaatsen voor mindervaliden beschikbaar: Grote Markt voor het bordes, toegang is via het Stadserf. Op deze locatie is er toegang tot een mindervaliden toilet via Explore Breda store. Kerkplein, toegang via de evenemententoegang

  • Alle informatie over de Stadshuldiging van NAC is te lezen op www.breda.nl/NAC
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen