240 optredens verspreid over 80 tuinen in Breda: kom Gluren bij de Buren

Foto: Maarten Eykman

Zondag 30 juni veranderen 80 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Breda. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in joviale tuinen verspreid over de gemeente.

Ontdek alle acts en locaties in het programma via de website onderaan dit bericht.

Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er duizenden optredens in tuinen. In Breda ben je welkom achter de schutting bij 80 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen. 

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website. 

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met De Nieuwe Veste (Centrum voor de Kunsten) en poppodium Mezz. 

Gluren bij de Buren 2024

  • Wat: Gluren bij de Buren
  • Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13 en 18 uur
  • Waar: In alle wijken van Breda
  • Entree: Eigen bijdrage
  • Meer informatie en het programma op www.glurenbijdeburen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen