Zeeman winkel is binnen winkelcentrum Hoge Vucht verhuisd en vernieuwd

Foto: Zeeman

Zeeman is binnen winkelcentrum Hoge Vucht verhuisd. De oude winkel bevond zich op het adres Moerwijk 20 in Breda.

De nieuwe winkel, met als adres Moerwijk 27-28, heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. De opening van de winkel wordt op maandag 10 juni gevierd met korting en cadeaus. Klanten die de winkel op die dag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.

Bekend concept met nieuw interieur
De nieuwe winkel heeft een lichter interieur, en de winkel is overzichtelijker qua opzet, wat het nog makkelijker maakt om producten te vinden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen
Regiomanager Marie-Christine Goorden is trots op de nieuwe locatie van de winkel met als adres Moerwijk 27-28: “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel. Ondanks de verhuizing en de winkel die in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee.”

In de nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen