Online speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Brabant

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Heb jij een mooi project of idee dat mensen helpt om zich te ontwikkelen of dat zorgt voor meer samenhang in je buurt? En ben je op zoek naar financiering voor dit project? Op donderdag 20 juni van 10:00-17:00 staan adviseurs van VSBfonds online klaar om met initiatiefnemers uit Zeeland en Noord-Brabant in gesprek te gaan.

Mensen met mooie ideeën voor een sociale en inclusieve samenleving
Deze online speeddate is speciaal voor initiatiefnemers met ideeën die zich richten op de ontwikkeling van mensen of buurten, zodat iedereen mee kan doen aan de samenleving. Denk aan projecten die ervoor zorgen dat mensen erbij horen, mee mogen en mee kunnen doen. Zoals een buddy-project waarbij vluchtelingen aan buurtgenoten worden gekoppeld. Of projecten die meer kansen creëren voor jongeren door ze te koppelen aan professionals uit verschillende vakgebieden. Ook mensen met ideeën ter verbetering van de leefbaarheid van hun buurt of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, kunnen zich aanmelden. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Heb je een idee?
Wie een idee of project heeft om mensen mee te laten doen, kan een afspraak maken voor deze online speeddate op vsbfonds.nl/zeeland, onderaan de pagina. Je krijgt de gelegenheid om jouw project, ook als dat zich nog in een pril stadium bevindt, toe te lichten. Na afloop van het gesprek krijg je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons donatiebeleid en of je een aanvraag kunt indienen.

Noot voor redactie
Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Rick Morssink, Communicatieadviseur via [email protected].

Over VSBfonds
VSBfonds heeft een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En met de VSBfonds Beurs helpen wij maatschappelijk betrokken studenten die zich in het buitenland willen ontwikkelen.
www.vsbfonds.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen