De badkamer van je dromen die wél betaalbaar is!

Foto: Sanexo

Je staat ’s ochtends op, en je bent klaar om de dag te beginnen. Ongeacht hoe je dag start geeft een heerlijke opfrisbeurt onder de douche altijd een kickstart aan je dag!

Bovendien is het ook een uitgelezen moment om je stembanden even op te warmen. Er is je tenslotte nergens zo’n goede echo als in de badkamer en bovendien heb je als bonus ook geen last van kritisch publiek! Het is dan wel zo prettig als je badkamer helemaal naar je wens is en dat is nu niet het geval. 

Sanexo is de sanitairspecialist met superscherpe prijzen 

Stiekem droom je van een grote douchecabine met glazen douchedeur en zwarte belijning die als bonus nog een heerlijke regendouchekop heeft. Maar wanneer je over je scherm scrolt zie je door de bomen het bos niet meer door het aanbod en schrik je van de kosten. Je wilt natuurlijk geen vermogen kwijt zijn voor je badkamer, want jij hebt ook die lekkere vakantie verdiend na een jaar hard werken. Wat nu? Sanexo is het antwoord. Sanexo is namelijk dé sanitairspecialist voor jouw droombadkamer. Wij leveren excellente service tegen superscherpe prijzen. Online bieden we een groot aanbod aan sanitair producten. Daarnaast hebben we een showroom van 127m2 aan de Wernhoutseweg 72 in Wernhout vol met inspiratie voor jouw badkamer!

Bij Sanexo vind je een badkamer volgens de laatste trends

Hotel-chique of een Japandi badkamer? Ben je op zoek naar luxe marmerlook tegels? Bij Sanexo vind je sanitair producten volgens de laatste badkamertrends. Douchedeuren, tegels en baden, you name it! Creëer elk badkamerbezoek tot een luxe spa beleving. Onze experts van Sanexo zijn op de hoogte van de laatste trends en helpen je graag. Is een artikel niet naar tevredenheid? Bij Sanexo kun je eenvoudig retourneren en denken we graag mee voor een alternatief. Ook wanneer je een andere afmeting wenst van een artikel of je op zoek bent naar een product dat niet op de website staat, denken we met je mee en voorzien je van een passend advies.

Kwalitatieve sanitair artikelen en een super service

Sanexo biedt kwalitatieve sanitair artikelen aan die ook nog is superscherp geprijsd zijn. Van een nieuwe spiegel tot complete renovatie van je badkamer, bij ons ben je aan het juiste adres. De beste service leveren aan onze klanten iets waar we elke dag naar streven. Met al je vragen kun je zowel telefonisch als online bij ons terecht. Want wij zijn pas tevreden, wanneer jij tevreden bent. In onze showroom heb je uitgebreid de tijd om rustig te kijken en luisteren we naar wat jíj wilt en denken we graag met je mee. Want wat jíj wilt staat centraal. Ga naar de website van Sanexo of kom langs in onze showroom in Wernhout aan de Wernhoutseweg 72.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen