EK-lied ‘Hij moet erin” van Steven Harks opgenomen in Breda

Foto:

Een week voor de start van het EK Voetbal, wat vandaag begint, besloot de Brabantse feestzanger Steven Harks, samen met Ton Wolter, alias Sjaak Vermaak, om een EK-lied te schrijven. Het nummer ‘Hij Moet Erin’ werd vandaag gelanceerd.

De clip van het nummer werd deze week opgenomen in de  Ahornstraat in de Bredase wijk Tuinzigt. Deze straat is in de race om de mooiste Oranjestraat van Nederland te worden.

Code Oranje

De opnames vonden plaats terwijl er juist op dat moment in Breda door het KNMI code ‘oranje’ was afgegeven voor deze omgeving. Ondanks de barre weersomstandigheden hebben ze toch nog  buitenopnames kunnen maken. De overige beelden zijn gemaakt bij café Boerke Verschuren aan de Ginnekenmarkt in Breda.

“Een prima locatie, café Boerke Verschuren, waar we afgelopen maandag de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands Elftal nog hebben bekeken. Een 4-0 overwinning, dus onze dag kon niet meer stuk”, aldus Steven.

Voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal, komende zondag tegen Polen, kan Steven alleen maar zeggen “Hij moet erin”.

Met dank aan Meierijstad Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen