Opening Houtbrox in de Barones

Foto: Stappen & Shoppen

De Barones ondergaat momenteel een enorme verbouwing. Het winkelcentrum zal daardoor een veel openere en modernere uitstraling krijgen. De ingang aan de kant van de Brugstraten begint al behoorlijk vorm te krijgen. Het grootste gedeelte van de nieuwe gevel zit er al in en op 5 november zal HoutBrox als eerste haar deuren openen in het nieuwe gedeelte (het rechter gedeelte in onderstaande impressie). Michel Breeman (HoutBrox) nodigde ons uit om alvast een kijkje te nemen in de nieuwe winkel.

De nieuwe winkel van HoutBrox heeft haar ingang aan de Lange Brugstraat, naast Koffie bij Teun en ongeveer tegenover de ingang van ’t Sas. De nieuwe winkel beslaat twee etages; een kleiner gedeelte op de begane grond en een groot oppervlakte op de eerste etage. Door het enorm hoge plafond en de vele ramen voelt de entree zeer groots aan. Vanuit de begane grond gaat er een rolstrap en lift naar boven, waar je uit komt in de enorme winkel van circa 800m2. Het totale winkeloppervlak is zelfs 950m2!

HoutBrox vertegenwoordigt verschillende merken, die alleen een instore shop hebben. Ieder merk wordt daardoor in de eigen stijl gepresenteerd. De collectie is ingedeeld is drie categorieën voor zowel mannen als vrouwen; 1) de stoere collectie, 2) de casual collectie en 3) de verzorgd collectie. Een aantal merken uit het assortiment zijn; Strellson, Betty Barclay, Vanguard, State of Art, Gant, Anna Scot en Opus.

Grand opening

De grand opening zal op 5 november plaats vinden. Alle klanten worden dan getrakteerd op bubbels, hapjes en vorstelijke kortingen. De acties lopen dan van donderdag tot en met zondag.

Meer foto’s en een video impressie van De Barones op Stappen & Shoppen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen