Aandachtspunten indienen aanvraag

Vrijdag 11 december sluiten de huidige drie openstellingen POP3 om 23:59 uur. De volgende praktische aandachtspunten zijn van belang  bij het indienen van een subsidieaanvraag in het kader van POP3 Brabant:

  • Meerdere aanvragen indienen
  • Check op volledigheid
  • Registratie intermediair
  • Samenwerkingsverbanden
  • Zie FAQ’s of neem contact op bij vragen

Meerdere aanvragen

Om technische redenen is het helaas (nog) niet mogelijk meerdere aanvragen per aanvrager te doen. Bent u van plan meer dan één aanvraag in te dienen? Neem dan contact met ons op.

NB Een intermediair kan wel aanvragen indienen namens meerdere aanvragers.

Check op volledigheid

Stimulus Programmamanagement adviseert om de subsidieaanvraag ten minste een week vóór de sluiting van de tender in te dienen. Vrijdag 11 december sluiten de huidige drie openstellingen POP3 om 23:59 uur. Na deze datum mag uw subsidieaanvraag niet meer aangevuld worden. Onvolledige aanvragen worden afgewezen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan tijdig contact met ons op.

Registratie intermediair

Het doen van aanvragen via een intermediair vraagt om:

  • Een ondertekende volmacht (verplichte bijlage) en
  • Registratie van de intermediair via MijnRVO.nl, zie toelichting.

Samenwerkingsverbanden

Subsidie aanvragen als samenwerkingsverband is wel mogelijk onder openstellingen 2 (precisiebemesting) en 3 (samenwerking voor innovatie) maar niet onder openstelling 1 (kennisoverdracht bodem en water). Dit volgt uit het ontbreken van samenwerkingsverbanden in de doelgroep van deze openstelling zoals opgenomen in hoofdstuk 2, paragraaf 1 (artikel 2.1.1).

Vragen?

‘Is er een formulier voor machtiging derden (kopie volmacht)?’, ‘Moeten leden van een samenwerkingsverband de jaarrekening via de penvoerder aanleveren of kan dit ook rechtstreeks?’, ‘Mogen ook anderen dan de aanvrager als betrokken partij meedoen aan het geven van de kennisoverdracht of voorlichting?’ en ‘Vanaf wanneer zijn kosten subsidiabel in het kader van POP3?’. De antwoorden op de veelgestelde vragen vindt u hier. Staat uw vraag er niet bij of heeft u een projectspecifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Het bericht Aandachtspunten indienen aanvraag verscheen eerst op Stimulus.

Bron: Stimulus | Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden