Maak de Bredase ouderen blij

Kerst vier je vaak samen met je dierbaren, maar bij ouderen is dit niet altijd het geval. Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL sloegen de handen ineen en organiseren samen een kerstactie voor eenzame ouderen.

Via deze link kun je een gratis kerstkaartje versturen. Je kunt kiezen uit een online kaart of een handgeschreven kaart. PostNL zorgt ervoor dat jouw kaartje op het goede adres beland. Je kunt vóór 18 december een eigen kaart sturen. Bewoners van Breda opgeroepen om een warme kerstgroet te sturen naar de ouderen van deBreedonk, locatie Mastbos. Handgeschreven kaarten kun je met een decemberzegel opsturen naar: Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD Bunnik.

Willeke Alberti gaf het startsein van de actie en draagt de actie #aanwiedenkjij een warm hart toe: “Gedurende het jaar stuur ik regelmatig een kaartje met felicitaties of beterschapswensen naar vrienden en familie. De decembermaand is hét moment om stil te staan bij ouderen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Ik roep daarom iedereen op om mee te doen aan deze actie. Samen zorgen we ervoor dat we duizenden ouderen dit jaar verrassen met een kerstkaartje!”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen