Heijmans One geplaatst aan Chassé Promenade

_mg_9146

De Heijmans One, zoals tijdelijke woning aan de Chassé Promenade heet, gaat voor korte proefwoon-periodes gratis beschikbaar worden gesteld aan belangstellenden. Heijmans plaatste maandag deze uit twee delen opgebouwde woning. Breda heeft aangegeven dit soort ‘containerwoningen’ nog dit jaar te willen plaatsen.

Op de dag van de plaatsing meldden zich al meer dan 30 belangstellenden bij de gemeente. Die heeft deze namen doorgegeven aan Heijmans. Het bouwbedrijf gaat op korte termijn bekend maken op welke manier mensen zich kunnen melden en voor welke periodes dat dan is. “Dan kan een weekend zijn, of een maand of twee maanden”, aldus een medewerker van het bedrijf.

Dit exemplaar stond eerder in Amsterdam, waar het als een van de twee showmodellen stond. Na een korte stop op de vastgoedbeurs is het door verhuisd naar Breda. Ook hier gaat het voor een belangrijk deel als showmodel functioneren. Wethouder Patrick van Lunteren verwacht dat het binnen twee weken bewoonbaar moet zijn.

Uiteindelijk moeten corporaties of beleggers investeren in deze huizen. De One is bedoeld voor starters op de woningmarkt, die niet in een sociale huurwoning terecht kunnen en ook nog niet kunnen kopen. Heijmans schat in dat ongeveer 700 euro een reële huurprijs is.

Het bericht Heijmans One geplaatst aan Chassé Promenade verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden