4e editie van de MamaFair

Foto: Fabulous Day

Fabulous Day (Caro Lageuse) presenteert op zondag 17 april 2016 de vierde editie van de MamaFair in Breda.

In en om de sfeervolle locatie de Vianden zijn van 10.30 uur tot 16.00 uur de 35 leukste (web)shops bij elkaar gebracht voor (aanstaande) moeders en kinderen. Tevens zijn er veel ondernemers met advies over lifestyle zoals sportclubs, een styliste en een masseuse.

De leukste (web)winkels onder één dak
Als (aanstaande) moeder ga je niet meer zo makkelijk even de stad in om lekker te shoppen. Webshoppen is dan een makkelijke oplossing, maar lang niet zo gezellig als langs de etalages lopen. MamaFair combineert de bijzondere webshops met lifestyle en lekker eten & drinken in een gemoedelijke sfeer. De ondernemers op de MamaFair zijn geselecteerd op hun bijzondere aanbod en met name afkomstig uit de regio Breda. Leuke hebbedingetjes, cadeautjes, speelgoed, mode, taarten, tassen en sieraden, unieke woonaccessoires je vindt het op de MamaFair. De MamaFair wordt gehouden naast de Eeterij op Wielen, welke in het weekend van 15 t/m 17 april plaatsvindt op het Schoolakkerplein.

Kids 
Voor de kids is er een knutselhoek onder leiding van pedagogische medewerksters van Kober kinderopvang, ook zul je er een luchtkussen en diverse spellen voor iets oudere kids vinden. [Bron: Stappen & Shoppen]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen