Verhoging waardering voor vrijwilligers

Vier studenten van de NHTV Performatory zijn een project gestart omtrent het vraagstuk: ‘Hoe kan de samenleving meer waardering tonen naar vrijwilligers?’

Het initiatief is begonnen onder de naam Share Your Smile. Om het project een nieuwe dimensie te geven betrekken de studenten heel Breda. Want hoe kan de waardering van vrijwilligers verbetert worden? De studenten willen Bredanaars hier graag in mee laten denken.

Sanne Kolsté, Laura Selten, Helen Esser en Melanie van Duijn zijn studenten van de Performatory, een onderdeel van de NHTV Academy for Leisure. Hier studeren zij Social Innovation, een honneurs-track binnen de studie vrijetijdsmanagement. Ze houden zich bezig met sociale vraagstukken en projecten.

Share Your Smile

In samenwerking met Breda Actief startte, tijdens het Social Innovation festival Drive-In 2015 in Breda, het initiatief Share Your Smile. Aanleiding was de vraag: ‘Hoe kan de samenleving meer waardering tonen naar vrijwilligers?’ Binnen het project wordt gezocht naar stakeholders die mee willen denken over de wensen en behoeften qua waardering van vrijwilligers. Om met ideeën te komen organiseren de studenten creatieve sessies en interviews. Want waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Een conclusie waar ook deze enthousiaste groep studenten achter staat en graag hun steentje aan bijdraagt.

Op woensdag 15 juni 2016 van 18:30 uur tot 21:30 uur vindt de creatieve sessie plaats bij NHTV aan de Mgr. Hopmanstraat 1 in Breda.

Denk je mee?

Bredanaars, organisaties of vrijwilligers die mee willen denken aan de waardering van vrijwilligers nemen voor meer informatie contact op met Isabelle Leijser via [email protected]. Overige relevante en interessante informatie kunnen doorgezet worden naar de studenten via: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen