Barbara trots maar onzeker over toekomst

19 mrt 2016, 18:41 Nieuws
Hallo lieve volgers! Daar ben ik weer! Het zijn nog maar 3 weken en dan zit de afvalrace erop. Het einde is nu echt in zicht en dat geeft gemengde gevoelens met zich mee..
Ik ben trots en blij met wat ik nu heb bereikt, maar ook onzeker en toch wel bang hoe ik het straks moet gaan doen zonder Jochen zijn hulp.

Fantastisch nieuws!

Ik denk dat we allemaal wel heel erg toeleven naar 9 april. We hebben al te horen gekregen hoe laat we worden opgehaald en dat maakt me alleen nog maar zenuwachtiger, want wat staat ons te wachten? Tegelijkertijd heb ik ook geweldig nieuws! Deze week heb ik mijn handtekening mogen zetten onder een vast contract. Zou het zonnetje nu dan echt gaan schijnen voor ons?
Afgelopen week heb ik ook wat minder gesport. Zoontjelief was ontzettend ziek en zelf voel ik me ook niet helemaal toppie. Ik hoop dat we allebei wat opknappen na het weekend en dat ik de laatste 3 weken nog even goed kan knallen!

Meld je aan voor het eindfeest

Zijn jullie er ook bij op 9 april in het NAC-stadion ? Want dan zit de afvalrace erop! En hebben de meiden en ik allemaal prachtige resultaten behaald ! Komen jullie dit mee vieren vanaf 20.00 uur? Tot dan!
See you next time.
Liefs, Barbara
Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals NAC Breda. Lees al Barbara’s blogs . Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op.
nac jubileumlogo
fitnstrong logo rgb