Bijenkorf Breda nog één maand open

19 feb 2016, 12:00 Nieuws
de bijenkorf breda
Het nieuws over V&D is nog niet koud, of er verdwijnt alweer een groot warenhuis in Breda. Hoewel het ruim twee jaar geleden werd aangekondigd, is het over een maand toch echt zo ver. Dan sluit de Bijenkorf in Breda echt de deuren.
Er kon al enkele maanden geprofiteerd worden van sluitingsvoordeel op vele merken, maar deze maand kun je voor het laatst je slag slaan. Op 20 maart 2016 valt definitief het doek voor de Bijenkorf in Breda.

Focus op Premium Experience

Sinds 2013 heeft de Bijenkorf besloten haar strategie te wijzigen en meer in te zetten op 'Premium Experience'. Er wordt niet langer ingezet op alleen maar merken en servicebeleving, maar ook op winkelbeleving. Giovanni Colauto, CEO van de Bijenkorf: “Met de focus op premium experience sluit de Bijenkorf veel beter aan op de huidige wensen van onze klanten. Zij zoeken merken, service en een winkelbeleving van internationale allure. De strategie is er op gericht hen dit bij de Bijenkorf te bieden.”
Als gevolg van deze nieuwe focus heeft het management van de Bijenkorf besloten een aantal filialen te sluiten, waaronder die in Breda.

Shoppen via tablets in Bijenkorf Breda

Ben je naar iets specifieks op zoek en kun je het in de winkel in Breda niet (meer) vinden? Dan is er een grote kans dat het wel te vinden is in de webshop van de Bijenkorf . Het aanbod is ontzettend groot en vele merken zijn exclusief online te koop. Via 'tablet assisted sales' kunnen klanten in de winkel via tablets producten bestellen op de website van de bijenkorf. Daarbij worden ze geholpen door het winkelpersoneel. De producten worden vervolgens thuis of in het filiaal afgeleverd.