Chillville Festival brengt tweedaags open air muziekfestival naar Breda

01 mrt , 11:22 Nieuws
festival10
Chillville Festival
Chillville Festival komt op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 naar Breepark Breda.
Het nieuwe tweedaagse open air muziekfestival kondigt met trots de line-up aan voor de eerste editie en belooft een verdere line-up van (inter)nationale artiesten en een relaxte sfeer.

Diverse genres

Maak je klaar voor een muzikaal avontuur, want het Chillville Festival belooft een onvergetelijk weekend te worden, waar wereldberoemde artiesten van over de hele wereld samenkomen naast onze eigen Nederlandse talenten. Van reggae tot pop en een zomers carnaval, het festival biedt een diverse mix van genres. Bereid je voor op een weekend vol diverse klanken en ritmes, waarbij je zowel internationale acts als lokale helden kunt bewonderen. Dit wordt een unieke gelegenheid om te genieten van een rijke mix van culturen en muzikale stijlen, allemaal op één festival.

Groene oase & chill vibes

Chillville Festival gehouden midden in het groene hart van Breda, biedt een levendige festivalomgeving en een oase van ontspanning en plezier in de buitenlucht. Het exotische food court betovert je smaakpapillen met een uitgebreide selectie aan heerlijke gerechten, waaronder verrukkelijke Caribische lekkernijen en een overvloed aan veganistische opties. Maar dat is niet alles! De speciale kids area waar kinderen tot en met 12 jaar gratis kunnen genieten, biedt talloze activiteiten voor de kleintjes, terwijl ouders relaxen en genieten van liveoptredens van verschillende internationale artiesten.
Deze dag belooft een perfecte mix te worden van muziek, smaken en familieplezier - een herinnering om samen te koesteren. "Welkom op de chillste plek op aarde", aldus de organisatie.

Alpha Blondy & Gipsy Kings

Op zaterdag 29 juni staat Chillville Festival in vuur en vlam met een ongelofelijke line-up die je niet wilt missen! De legendarische reggaelegende Alpha Blondy zal het publiek betoveren met zijn hypnotiserende reggae-ritmes, doordrenkt met Afrikaanse vibes een boodschappen van vrede en eenheid. Bereid je voor om meegevoerd te worden op een muzikale reis die je ziel zal raken terwijl je meegenomen wordt op de klanten als hits als "Jerusalem" en "Cocody Rock Dub".
Het Chillville Festival zit vol verrassingen en trakteert bezoekers met de Catalaanse sensatie Gipsy Kings, die het podium zullen betreden in het zonnige zuiden en harten zullen veroveren met hun opzwepende rumba, vurige flamenco en opwindende salsa vibes. Bekend van hun iconische hits zoals "Bamboleo", "Volare" en "Djobi Djoba", zullen ze je laten dansen tot de zon ondergaat en zelfs nog lang daarna.

UB40 featuring Ali Campbell & Gentleman

Maar dat is nog niet alles! Op zondag 30 juni kunnen festivalgangers zich verheugen op een optreden van niemand minder dan UB40, featuring Ali Campbell! Deze iconische Britse reggaeband zal het festivalterrein laten daveren met hun tijdloze hits, doordrenkt met een onmiskenbare 'one love' spirit die iedereen in zijn greep zal houden. Bekend van hun legendarische nummers zoals "Red Red Wine", "Can't Help Falling In Love" en "Kingston Town", belooft UB40 featuring Ali Campbell een onvergetelijk optreden te worden dat je niet mag missen op Chillville Festival.
En laten we de charismatische Gentleman niet vergeten, wiens aanstekelijke charisma en betoverende stem de menigte zullen betoveren en ervoor zullen zorgen dat het feest nog lang doorgaat. Gentleman, bekend van hits als "Dem Gone", "Jah Guide The City" en "Superior", zal zijn uniek mix van reggae, dancehall en rootsmuziek ten gehore brengen. Hierdoor zal iedereen gegarandeerd in beweging komen en de vibe van het Chillville Festival naar nieuwe hoogten tillen.

Meer informatie

En alsof dit nog niet genoeg was, belooft de komende weken nog meer sensatie met toevoegingen aan de line-up van (inter)nationale topartiesten die de sfeer naar nieuwe hoogten zullen tillen. Chillville Festival wordt echt een onvergetelijke ervaring voor elke muziekliefhebber, dus zorg ervoor dat je erbij bent om de magie zelf te ervaren. Mis het niet en beleef het weekend vol muziek, plezier en onvergetelijke ervaringen op 29 en 30 juni 2024 in Breepark Breda.
Wanneer? Zaterdag 29 en zondag 30 juni, 12:00 - 23:00 uur.
Waar? Breepark Breda
Tickets: vanaf €45,- exclusief servicekosten.
Website: www.chillville.nl
Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin )