CO2 vrije singels met Bootje Varen Breda & SparQ Boats

jul 05 , 22:24 Nieuws
sparq6 lancering6
Met trots kondigen Bootje Varen Breda en SparQ Boats de lancering aan van de eerste elektrische zelf varen sloepverhuur in Breda.
Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in de richting van duurzame mobiliteit en innovatieve vrijetijdsbesteding in en rondom de stad.

Positieve impact

Bootje Varen Breda en SparQ Boats zijn twee lokale bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met de introductie van deze luxe elektrische zelf varen sloepen streven ze ernaar om niet alleen de recreatieve mogelijkheden in Breda uit te breiden, maar ook een positieve impact te maken op het milieu.

Sloepen vergroenen

De heropening van de Haven in Breda in 2008 was voor Bootje Varen Breda het perfecte moment om te starten met het organiseren van boottochten en groepsactiviteiten door onze mooie stad! Aan boord geniet je van het samen zijn met collega's of vrienden, de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Met het oog op de toekomst en een groene Breda was het tijd om de vloot, met nu al 4 grote elektrische sloepen, verder uit te breiden en ook de zelf varen sloepen te vergroenen.

Volledig elektrische vloot

Met de aanschaf van tien duurzaam SparQ6 sloepen investeert Bootje Varen Breda fors in deze ambitie en draagt direct bij aan het terugdringen van de vervuiling in de stad. Deze nieuwe elektrische zelf varen sloepen bieden niet alleen een volledig unieke, ontspannen en luxueuze manier om Breda vanaf het water te verkennen. Ze zijn ook stil én milieuvriendelijk. Het streven van Bootje Varen Breda is verder te blijven innoveren en om in 2025 met een volledig elektrische vloot te varen.
De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.
sparq6 lancering4