De Honingraad start met gespreksavonden voor partners van mensen met kanker

30 mei , 12:30 Nieuws
image001
Vanaf 17 juni organiseert De Honingraad, centrum voor leven met en na kanker, gespreksavonden voor partners van mensen met kanker.

De Honingraad

Als je partner getroffen is door kanker komt er veel op je af. Je wil er voor je partner zijn, maar je hebt zelf ook gevoelens. Je probeert zo goed mogelijk voor je partner te zorgen, maar het gewone leven draait ondertussen door. Door in gesprek te gaan met partners die hetzelfde meemaken, kun je herkenning en steun bij elkaar vinden en elkaar inspireren. De gespreksavonden voor partners worden onder de titel 'Alles is Anders' zes keer per jaar georganiseerd. Tijdens elke bijeenkomst zal een thema centraal staan voor het gesprek van die avond. Het eerste thema zal vanuit De Honingraad worden voorgesteld en daarna kan er vanuit de groep een thema worden gekozen.

Meer informatie

De eerste gespreksavond staat gepland op maandagavond 17 juni 2024 bij de Honingraad, Johan Willem Frisolaan 100 in Breda. De avond is van 19.30 uur - 21.30 uur. Het is mogelijk om je per avond aan te melden. Er is plaats voor 8-10 deelnemers. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Stuur een e-mail naar De Honingraad via [email protected] o.v.v. 'Alles is Anders'.
Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin )