De Rotonde: Samen een eigen wijze weg vinden

05 feb 2019, 12:04 Nieuws
derotonde
Op zaterdag 9 februari 2019 vindt de Open Dag plaats van De Rotonde. Op deze dag opent De Rotonde de deuren voor leerlingen uit groep 7 en 8 van basisscholen in Breda en omgeving. Stap binnen tijdens de Open Dag, ervaar de prettige sfeer en ontdek alle mogelijkheden die De Rotonde te bieden heeft.
Als een leerling ondersteuningsbehoeften heeft op het gebied van leren en/of gedrag, waaraan het regulier onderwijs niet kan voldoen en het speciaal onderwijs te zwaar is. Dan is De Rotonde een perfecte uitkomst.

Ondersteuning

Binnen De Rotonde is er een team dat ondersteuning biedt aan de docenten en de leerlingen. Als er een hulpvraag ligt vanuit de docenten voor extra ondersteuning voor hun leerling kan er gebruik gemaakt worden van de expertise van team Ondersteuning. Binnen dit team zitten verschillende deskundigen voor het geven van ondersteuning of advies aan de docenten: remedial teacher, dyslexie coach, trainer, gedragsdeskundige, assistent leerlingenzorg en transfercoach.
[embed]https://vimeo.com/313161608[/embed]
Kom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 februari 2019 van 10:00 – 14:00 uur kennismaken en ontdek alle mogelijkheden die De Rotonde te bieden heeft.
Meer informatie over onze school? Kijk dan op www.derotondebreda.nl