Geslaagde NLdoet voor Happy Hippo

13 mrt 2016, 17:36 Nieuws
happy hippo nldoet chasse
Breda Nieuws
Vrijdagmiddag 11 maart stonden om 13.00 uur de eerste enthousiaste vrijwilligers klaar om voor Stichting Happy Hippo aan de slag te gaan tijdens NLdoet. En op zaterdag aan het begin van de middag kon het team van Happy Hippo terugkijken op twee super geslaagde dagen met een fantastisch resultaat.
Tientallen versierde dozen, enorm veel vrolijke vlaggetjes en mooie eigengemaakte uitnodigingen en verjaardagskaarten. Die opbrengst konden de dames van Happy Hippo zaterdag mee terug nemen. Daarnaast is de sjaal die door poppentheater Muzipo gedoneerd was, omgevormd tot zo’n 25 dekentjes waarvan de laatste thuis nog afgewerkt worden. Ook worden thuis door verschillende vrijwilligers nog zo’n 20 zorgenvriendjes afgehaakt. En dat allemaal voor in de verjaardagsbox en Dreamy Dolphin doos die de stichting samenstelt voor de kinderen van de Voedselbank en de Safegroup.
Vrijdag waren er zo’n zestig vrijwilligers actief en zaterdag nog eens veertig. Een fantastische opkomst. Deze mensen waren voor deze NLdoet actie van Stichting Happy Hippo welkom in het gastvrije Chassé Theater. Een mooie locatie waar de creativiteit goed los kwam. Vrijdag is het Happy Hippo team bijgestaan door een aantal medewerkers van het bedrijf Hypertherm Europe BV, die zich spontaan hadden aangemeld. Met zoveel vrijwilligers werden deze extra handen bijzonder gewaardeerd om ervoor te zorgen dat de mensen tijdens het haken, breien, knippen en plakken van koffie en thee en wat lekkers werden voorzien. Op beide dagen werden de (voornamelijk) dames en kinderen voorzien van koek en cake gesponsord door Albert Heijn Ulvenhout. Na twee mooie dagen, waar onder het werk ook gezellig gepraat is en er nieuwe contacten zijn gelegd, keerde zowel de vrijwilligers als het team van Happy Hippo voldaan weer naar huis.
happy hippo nldoet 2016

Meer over Happy Hippo