Goedkoper parkeren in centrum Breda

29 dec 2015, 14:53 Nieuws
parkeerplaats breda centrum markendaalseweg
De officiële parkeertarieven in Breda zijn veel bezoekers van het centrum een doorn in het oog. Leegstandbeheerder Camelot gaat de concurrentie aan en biedt een goedkoop alternatief in het hartje van de stad.
Het parkeerterrein achter het leegstaande UWV kantoor aan de Markendaalseweg is nu voor klanten van Parkmobile beschikbaar tegen een aanzienlijk lager tarief. Betaal je elders in het centrum € 2,10 per uur en een maximaal dagtarief van € 14,00, Camelot biedt deze parkeerplaatsen aan voor € 1,50 per uur met een maximaal dagtarief van € 10,00. Een besparing van bijna 30%. Daarnaast is de parkeerplaats goed afgesloten, prima verlicht en daarmee ook veilig voor dames alleen.

Eenvoudig parkeren via app

Iedereen die de Parkmobile App gebruikt kan zich eenvoudig melden bij de slagboom aan de Markendaalseweg 68, ter hoogte van de kruising met de Bleekstraat. De gebruiker opent de App, kiest de bewuste parkeergarage (zone 28611) en bevestigt de transactie via de keuze “slagboom open”. Bij het verlaten van het terrein berekent Parkmobile automatisch het verbruikte tarief, dat vervolgens maandelijks via creditcard of automatische incasso wordt geïnd.
Leegstandadviseur Sanne Ouwendijk van Camelot: “Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om leegstaande gebouwen en terreinen een nuttige tijdelijke gebruiksfunctie te geven. De afgelopen twintig jaar hebben we naam gemaakt met betaalbare woon- en werkruimtes. Daar komen nu betaalbare parkeerplaatsen bij. Moderne technologie maakt het eenvoudig om ongebruikte terreinen in de binnensteden om te toveren tot tijdelijke goedkope parkeerplaatsen. Wij verwachten dat vooral bedrijven uit de directe omgeving belangstelling zullen tonen om hier hun medewerkers te laten parkeren.”