Heb je een kliekje over?

02 jun 2016, 18:01 Nieuws
kliekjes eten breda
We hebben allemaal weleens teveel gekookt. Of we hebben net iets minder honger dan ingeschat ... Of voor wat voor reden ook. Het eten gaat in een doosje in de koelkast of diepvries en wordt vaak vergeten en na een tijdje weggegooid.
Of je bent dol op koken en je partner kan geen cup-cakes of mini-pizzaatjes meer zien. Of je bent dol op delen en vind het leuk anderen blij te maken met een lekkere maaltijd.

Kliekjes in Breda

Daarvoor is de facebookgroep " Kliekjes in Breda
". Door mond op mond reclame is de groep inmiddels uitgegroeid tot meer dan 300 leden. Echte regels zijn er niet. Iedereen mag ophalen. Of je nu rijk of arm bent. Als het maar met respect gaat. Kom je niet opdagen op een gemaakte ophaalafspraak of maak je misbruik dan word je ook zonder pardon uit de groep verwijderd.
De beheerder is altijd wel op zoek naar de zogenaamde sponsors voor bakken om het eten in mee te geven en/of voedsel pakketten waar wij dan maaltijden voor mensen van kunnen koken. Er is geen enkele vorm van subsidie of steun. Alles gaat uit eigen zak dus dat soort dingen zijn meer dan welkom. Ook nieuwe hobbykoks zijn welkom om zich aan te sluiten.