Line-up 538 Koningsdag bijna compleet

30 mrt 2022, 16:39 Nieuws
538 koningsdag2019 bianca dijck people 20 1
Over vier weken barst '538 Koningsdag' weer los op het Chasséveld in Breda. Vandaag zijn er een aantal nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Emma Heesters, Nielson, Becky Hill en Bastille maken de line-up bijna compleet.
Het nieuws werd bekend gemaakt in de 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Het zal de eerste keer worden sinds twee jaar dat '538 Koningsdag' weer plaats gaat vinden in Breda.

Koninklijk programma

TikTok-sensatie Sera zal de feestelijke dag openen. Snollebollekes heeft de eer om de dag af te sluiten. Ook staat er een bijzonder optreden op de planning, dat van het YouTube-collectief 'Bankzitters'. De productie van het evenement kreeg vaak de vraag of Bankzitters ook op het podium mochten staan. De beslissing lag in handen van de luisteraars van 538: Krijgt een speciale Instagram-post meer dan 10.000 likes, dan worden ze toegevoegd aan de line-up. Vandaar dat Milo, Koen, Robbie, Raoul en Matthy op 27 april het podium ook zullen betreden.

Complete line-up

Dit is de line-up van '538 Koningsdag' tot nu toe:
Afrojack, Antoon, Bankzitters, Bastille, Becky Hill, Chris Deluxe, Davina Michelle, Emma Heesters, Joel Corry, Flemming, Frans Duijts, Gabry Ponte, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Maan, Mart Hoogkamer, Nielson, Ofenbach, Rolf Sanchez, Rondé, Sera, Sigourney K, Sjaak, Snelle, Snollebollekes, STUK.

Tickets

Tickets voor 538 Koningsdag zijn hier nog te verkrijgen.
Het feest is op woensdag 27 april op het Chasséveld in Breda. Het duurt van 12.00 tot 22.00 en de leeftijd is 18+.