Nu in de verkoop: 16 appartementen op de mooiste plek van Breda

10 okt , 10:06 Nieuws
impressie 3
Welkom op Landgoed De Klokkenberg! Landgoed De Klokkenberg, een van de tien “Kanjer” Rijksmonumenten uit de Wederopbouw van Nederland, ademt historie en architectonische pracht. Aan het uiteinde van de Mannenvleugel van Landgoed De Klokkenberg vormt het Klasse Paviljoen Mannenvleugel de bekroning van de vleugel van het rijksmonumentale sanatoriumgebouw. 

Exclusief wonen in het Klasse Paviljoen Mannenvleugel van Landgoed De Klokkenberg.

Het Klasse Paviljoen Mannenvleugel is ontworpen voor diegenen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving en voor wie kwaliteit een eerste levensbehoefte is. Als u verlangt naar een exclusief appartement met ruimte en luxe, dan komt met de ontwikkeling van het Klasse Paviljoen Mannenvleugel uw droom uit. De appartementen in het Klasse Paviljoen Mannenvleugel op Landgoed De Klokkenberg bieden een woonoppervlakte variërend van circa 149 m² tot maar liefst 258 m² en overtreffen al uw verwachtingen op het gebied van luxe en comfort.
Of u nu kiest voor een appartement met een riante tuin op de begane grond of een appartement met ruime dakterrassen op de bovenste verdieping, elk appartement heeft een indrukwekkende breedte van 12 meter. Dit zorgt voor een uitzonderlijk gevoel van ruimte en lichtinval, met adembenemende uitzichten over het landgoed en het Markdal. Vanuit uw tuin of dakterras kunt u genieten van schitterende sterrennachten of het betoverende uitzicht dat zich voor u ontvouwt, alsof u zich midden in een levend schilderij bevindt.
Het leven op Landgoed De Klokkenberg, omringd door rustgevende natuur en met alle voorzieningen dichtbij, biedt een ongeëvenaard wooncomfort. Deze moderne appartementen behoren tot de absolute top van de woningmarkt in Breda en bieden u een exclusieve woonbeleving op de mooiste plek van de stad.
Wonen in het appartement van uw dromen op de mooiste locatie van Breda!

Mis uw kans niet en schrijf u direct in!

De 16 appartementen van Het Klasse Paviljoen Mannenvleugel zijn nu in verkoop. Bekijk de website voor alle informatie zoals, plattegronden, specificaties, prijzen en de brochure. 
Mocht u interesse hebben in een van de luxe appartementen, dan kunt u zich inschrijven via de website Landgoeddeklokkenberg.nl.
Let op inschrijven kan tot maandag 14 oktober, 12.00 uur.