Pijnlijke rug? Doe een gratis rugscan

07 dec 2015, 17:20 Nieuws
rugpijn onderzoek breda
Per jaar krijgen ongeveer 850.000 mensen last van rug- en nekklachten. Last van de rug of nek kan u in het dagelijks leven flink beperken. Heeft u ook wel eens last van de rug als u moet bukken om iets te pakken? Of pijn aan de nek als u moet omkijken?
Heeft u al een hele tijd klachten en komt u er maar niet vanaf? Dan is de gratis rugscan wellicht iets voor u. Bij de rugscan wordt middels een speciaal apparaat de beweging in de rug wervel voor wervel gemeten. Zo kan exact worden bepaald waar de klachten vandaan komen. Hierdoor kan heel gericht een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan wordt samen met de fysiotherapeut doorlopen waardoor u snel weer klachtenvrij bent.

Gratis rugscan bij Yorbody Fysiotherapie

Dus heeft u rug- of nekklachten? Maak snel een afspraak om tussen 15 en 24 december een rugscan te laten doen en ga weer klachtenvrij door het leven. Yorbody Fysiotherapie Breda is een zelfstandige (sport-)fysiotherapiepraktijk, aangesloten bij de landelijke fysiotherapie-organisatie Yorbody. Yorbody Breda is gevestigd aan de Franse Akker 23 te Breda. Loop binnen of bel voor een afspraak voor een gratis rugscan: 06-1274 7654.