Happy Hippo kan weer vlaggetjes ophangen!

05 nov 2016, 7:43 Nieuws
happy hippo 28 oktober
Stichting Happy Hippo
Nog geen vier weken geleden vroeg Stichting Happy Hippo hulp bij het maken van vlaggenlijnen voor in de verjaardagsboxen. Deze verjaardagsboxen maakt
de stichting voor de kinderen van de Voedselbank die het thuis wat minder breed hebben, want ieder kind verdient een verjaardag!
De hulp was enorm met een fantastisch resultaat!

Aan het werk in het CreAtelier

Op vrijdagochtend 28 oktober gingen de eerste dames aan het werk in het CreAtelier van Yanne Fortes in de Houtmarktpassage. Van de grote stapels vrolijke stofjes werden driehoekjes, rechthoeken en halve maantjes geknipt en aan elkaar gestikt, gekeerd en gestreken. In allerlei samenstellingen werden aan het eind van die eerste ochtend drie complete vlaggenlijnen op de tafel gelegd. De hardwerkende dames die vrijwillig hun steentje bijdroegen waren zo enthousiast dat er ook werkjes mee naar huis gingen en sommigen vaker de weg naar de Houtmarktpassage wisten te vinden de weken daarna.
De vrijdag in de herfstvakantie had Happy Hippo onder andere hulp van een aantal jonge meiden en een jonge heer en hun moeders bij het in elkaar zetten van de vlaggenlijnen. De bonte slingers die deze ochtend samengesteld zijn, zijn met liefde in elkaar gezet door kids die op deze manier leeftijdsgenootjes helpen een leuk feestje te kunnen maken. En niet alleen het knippen, maar ook het naaien achter de naaimachine ging de jonge helpers prima af!
Vrijdag 4 november was de laatste ochtend en is er keihard doorgewerkt om een fantastisch resultaat op tafel te leggen: maar liefst 49 hele vlaggenlijnen (dat zijn bij elkaar toch zo’n 640 vlaggetjes) zijn klaar! En er lagen nog een heleboel vlaggetjes te wachten om nog aan een band gemaakt te worden.

Bedankt!

Met dit resultaat is stichting Happy Hippo enorm blij en bedankt dan ook alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet en ook Yanne Fortes van CreAtelier Doe ’t lekker zelf voor haar hulp en het beschikbaar stellen van haar ruimte.
De stichting kan altijd vlaggenlijnen gebruiken. Creatievelingen die ook een bijdrage willen doen kunnen het patroon van de vlaggenlijn vinden op de website van stichting Happy Hippo .
vlaggenlijnen2