Zorg goed voor je voeten en geef ze de aandacht die ze verdienen!

18 jul , 20:51 Nieuws
ontwerp zonder titel 2 1
Het is van groot belang om je voeten goed te verzorgen en regelmatig aandacht aan ze te besteden. Denk hierbij aan het knippen van je teennagels, het dragen van comfortabele schoenen en het verwennen van je voeten met een heerlijke massage. Door deze regelmatige verzorging blijven je voeten gezond, voorkom je vervelende klachten en kunnen je voeten hun belangrijke taak optimaal uitvoeren.
Net zoals je aandacht besteedt aan sport, je kleding en op tijd naar de kapper gaat, is het ook belangrijk om je voeten goed te verzorgen en te verwennen. Je zult merken dat dit niet alleen goed is voor je voeten, maar ook voor je hele lichaam en geest. Want met goed verzorgde voeten loopt alles natuurlijk een stuk beter!
Dus ben je op zoek naar een pedicure? Dat komt goed uit! We staan open voor nieuwe klanten die een pedicurebehandeling willen. Daarnaast bieden we ook pedicurebehandelingen aan met gellak. Een vrolijke kleur op je teennagels, perfect voor de zomer of je vakantie. Profiteer nu van onze leuke kortingsactie: kom in juli voor een behandeling en ontvang 10% korting op een volledige pedicurebehandeling.
Tijdens onze behandeling nemen we uitgebreid de tijd en bieden we persoonlijke aandacht om je voeten de rust en ontspanning te geven die ze verdienen.
Afspraak maken? Kom langs in Prinsenbeek (Kapelstraat 10B), ga naar Fit & Welzijn Bewegingsstudio