Dancetour Breda 2022

Foto: Dancetour Breda

Na 3 jaar keert Dancetour weer terug voor de 17e editie in Breda. Eerste Pinksterdag, 5 juni 2022, op het Chasséveld worden duizenden jongeren verwacht.

Dancetour is voor het eerst niet meer gratis, maar met een lage prijs van slechts 12 euro in de voorverkoop nog steeds toegankelijk voor iedereen. Komende week wordt het programma bekend gemaakt, vrijdag 25 maart start de verkoop.

Een ticket kopen voor Dancetour is een breuk met een lange geschiedenis als gratis festival. Hiervoor is gekozen om te kunnen blijven investeren in kwaliteit: een beter programma en show. Wel kiest Dancetour voor een zeer lage prijs en blijft hiermee toegankelijk voor alle jongeren. De minimumleeftijd van Dancetour is 16 jaar. Het festival programmeert de populairste DJ’s en live acts.

In Breda wordt samengewerkt met Buas en krijgen studenten een actieve rol in de organisatie en onderzoeken. Jong DJ talent krijgt ook de mogelijkheid bij de Dancetour DJ Clash. Via een finale in Poppodium Mezz kan de beste act een plek verdienen op het festival.

Bron: Bodevents

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen