De Check-In Hospitality Summit keert terug naar Breda

BREDA – RoomRaccoon, de Nederlandse leider in de branche van de alles-in-één hotel management systemen, heeft aangekondigd dat de tweede editie van de Check-in Hospitality Summit volgende maand gaat plaatsvinden in Breda.

Het evenement staat in het teken van de vijfde verjaardag van RoomRaccoon  en zal hospitality leiders de kans geven om ideeën uit te wisselen, te netwerken met andere mensen uit de branche, de nieuwste technische innovaties te bekijken en inzichten te creëren over de technische trends voor 2023 en de jaren daarna.

Tymen van Dyl, CEO en mede-oprichter van RoomRaccoon, vertelt: “We zijn ontzettend enthousiast om de Check-In Hospitality Summit weer naar Breda te brengen. We vieren tijdens het evenement ook meteen ons vijfjarig jubileum in de stad waar RoomRaccoon is opgericht.”

De Check-In Hospitality Summit is een reeks van evenementen die zijn georganiseerd door RoomRaccoon voor onafhankelijke hoteliers in verschillende steden over de hele wereld. Het evenement brengt ontwikkelingen in de industrie en leidende technische oplossingen samen. Zo worden medewerkers uit de hospitality industrie geïnspireerd met uitvoerbare strategieën om de groei van hun bedrijf te boosten.

RoomRaccoon lanceerde de eerste Check-In Hospitality Summit in november 2021 bij het Inspirium in Breda. Tussen de genodigden zaten succesvolle bedrijven uit de industrie zoals Booking.com, RevControl, Effecty, Voordeeluitjes, Buttler Shop en meer. Het evenement is door de organisatoren geprezen als een groot succes en er waren maar liefst 60 hoteliers aanwezig. Sinds de eerste Hospitality Summit heeft RoomRaccoon vier andere Check-In events georganiseerd in Schotland, Zuid-Afrika, Duitsland en Frankrijk.

De aanwezigen zijn dit jaar uitgenodigd om mee te doen aan leerzame presentaties en een world-class panel discussie door experts uit de industrie van OTA Insight, Moore Global, Expedia, Assa Abloy, Effecty en RoomRaccoon. Er zal gesproken worden over het internationaal reizen na Covid, ESG in de hospitality, de cloud ervaring in hotels en de onderbezetting van het personeel. Ook wordt er besproken hoe hotels succesvol kunnen blijven lopen, ondanks de strijd en de toekomst van de hotelbranche.

Aanwezigen van de Check-In Hospitality Summit kunnen ook productdemonstraties verwachten en een award ceremonie bijwonen die wordt gehost door RoomRaccoon. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken met collega’s en andere experts uit de  industrie.

De aanmelding voor de jaarlijkse Check-In Hospitality Summit in Breda is officieel geopend.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een van de snelst groeiende en volledige Hotel Management Systemen voor onafhankelijke hoteliers wereldwijd. Ontworpen door hoteleigenaren en tech-specialisten, RoomRaccoon’s alles-in-één cloud-based oplossing biedt hoteliers de technologie die helpt om de bedrijfsvoering te bevorderen, de winstgevendheid te verhogen en de gastervaring te verbeteren. Het bedrijf heeft zich inmiddels gevestigd in tien focus markten in de Benelux,

DACH, Zuid-Afrika, Portugal, Italië, Kroatië, Spanje, Frankrijk, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag zijn meer dan 1600 accommodaties in 54 landen uitgerust met het innovatieve platform van RoomRaccoon. In 2020 en 2021 werd RoomRaccoon bekroond als de Best Hotel Management System in de wereld op de HotelTechAwards.

Volg RoomRaccoon op  Instagram | Linkedin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen