Spannende halve finales tijdens dag 4 van BRESS Breda Open

Foto: BRESS

Zaterdag stond in het teken van de halve finales van het Challenger 5K toernooi. Daarnaast werden ook de halve finales van het Satellite 1K toernooi gespeeld. In het Satellite 1K toernooi gaan twee Nederlandse dames het vandaag tegen elkaar opnemen in een spannende finale.

Fleur Maas en Megan van Drongelen (beide Nederlands) wisten zich te plaatsen voor de halve finale in het Satellite toernooi van vandaag. Dit zal een spannende pot worden waarbij veel emotie loskomt. Naast deze twee dames hebben de Nieuw Zeelander Elijah Thomas en Deen Theis Houlberg zich geplaats in de finale. De finales van het Satellite toernooi starten vanaf 12:00 vandaag. Hierna is het tijd voor de finales van het Challenger 5K toernooi. 

De Amerikaanse Navani mocht het gisteren opnemen tegen de Ier Breanne Flynn. Na een pot van 50 minuten trok Navani aan het langste eind. De Schotse Katriona Allen maakte geen schijn van kans tegen de Egyptische Haya Ali. Ali en Navani strijden vandaag om 14:00 om die vel begeerde eerste plek bij de dames. Bij de heren wisten de Indische Velavan Senthilkumar en Ierse Sam Buckley zicht te plaatsen voor de finale die vandaag om 15:00 van start zal gaan. Voor Buckley is dit de tweede keer dat hij in de finale staat van BRESS Breda Open. 

Het publiek is van harte welkom om de heren en dames aan te moedigen in de laatste potjes van het BRESS Breda Open 2023. Het zullen zenuwslopende potjes worden met mooie uitslagen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen