Voorstellen aan… Cordis Uitvaart

Sinds een jaar ziet u met regelmaat mijn banner voorbij komen op Nieuws.nl. Het wordt nu de hoogste tijd voor een nadere kennismaking om Cordis Uitvaart en Patricia Notting aan u voor te stellen.

In 2014 ben ik, Patricia Notting, de uitvaartbranche in gestapt vanuit de hospitality. Ik vond niet genoeg voldoening in de evenementen- en gastvrijheidsbranche en ik wilde graag meer betekenen in een baan met een maatschappelijk belang. Door persoonlijke ervaringen met verschillende uitvaarten in mijn directe omgeving werd er een zaadje geplant, wat enkele jaren later de kans kreeg om te ontkiemen. Eerst in een franchise verband met Monuta, waarbij ik een onderneming startte als Monuta Patricia van Vliet met Prinsenbeek, Etten-Leur en Zundert e.o. als werkgebied. Op verzoek van families werkte ik ook daar buiten.

Met een warm hart

Na vijf jaar in een franchise gewerkt te hebben wilde ik graag als onafhankelijk uitvaart- en afscheidsbegeleider verder. Zo ontstond in 2019 Cordis Uitvaart. Vanuit Breda-Prinsenbeek assisteer ik families bij afscheid. Cordis is latijn voor ‘met een warm hart’. Het omschrijft precies de manier waarop ik ‘mijn’ families begeleid. Een overlijden van een dierbare is een bijzonder en emotioneel moment in uw leven. Enerzijds markeert het een einde, maar is het zeker ook een nieuw begin. Hoe u afscheid neemt, is belangrijk voor hoe u verder kunt gaan na het overlijden.

Mogelijkheden

In deze tijd is ontzettend veel mogelijk, maar het belangrijkste is om het afscheid zo vorm te geven dat het past bij de overledene en/of de nabestaanden. U mag, als u dat wilt, veel zelf doen rondom het afscheid, maar het hoeft niet. Ik kan u juist ook volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op het afscheid nemen. Vaak zit het ‘m in de kleine details die een afscheid persoonlijk maken. Ik help u er graag bij om deze zichtbaar te maken. Andere belangrijke keuzes om te maken is of de overledene thuis of in een uitvaartcentrum/afscheidshuis wordt opgebaard, maar ook of de overledene begraven wilde worden of gecremeerd. Dan zijn er nog vele andere keuzes en richtingen waarbij ik u kan helpen om vorm te geven aan het afscheid, denk aan een ‘groene’ / duurzame uitvaart, trendy en eigentijds, klassiek. Ook het aantal gasten dat u uitnodigt heeft impact op de sfeer. Kiest u voor intiem en besloten of liever groots?

Uitvaartwensen

U ziet, ongemerkt komt er veel bij kijken. Het is dan ook aan te raden er voordat het aan de orde is om hier eens over na te denken en te bespreken met uw dierbaren. Op het moment dat het nodig is, scheelt het uw dierbaren veel stress dat zij weten wat uw persoonlijke wensen zijn om een afscheid te verzorgen zoals u het gewild zou hebben.
Als u hier hulp bij nodig heeft, maak ik graag een persoonlijke (en vrijblijvende) afspraak om uw wensen te bespreken.

24/7 beschikbaar

Cordis Uitvaart is 24/7 bereikbaar wanneer u een overlijden wilt melden. Samen met haar team staat Patricia dag en nacht voor u klaar om u direct te ondersteunen. U kunt hiervoor contact opnemen met 06-50630107. Als onafhankelijk uitvaartbegeleider kunt u bij mij terecht met of zonder uitvaartverzekering. Cordis Uitvaart werkt in de regio Breda, Tilburg en Moerdijk, maar is op verzoek ook daarbuiten voor u beschikbaar.

Cordis Uitvaart  ‘uitvaartzorg met een warm hart’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen