SpaOne in Oosterhout viert haar 5-jarig bestaan

Foto: SpaOne

In maart viert SpaOne in Oosterhout haar eerste jubileum. In de afgelopen 5 jaar heeft SpaOne zich ontwikkeld tot een toonaangevende en spraakmakende spa in Nederland.

Google waardeert SpaOne met een 4,7 op basis van reviews, een van de hoogste cijfers voor een Spa in Nederland. De NFN benoemde in 2022 en 2023 SpaOne als beste sauna van het land.

Gast staat centraal

SpaOne wordt overal gewaardeerd om zijn mooie en complete faciliteiten, zijn zwembaden en de bijzondere architectuur en inrichting. Maar vooral wordt SpaOne gewaardeerd voor het respect voor de traditionele saunagang, een maximum aantal bezoekers en kwaliteit. Rust en ruimte voor lichaam en geest zijn de pijlers waarop SpaOne is gebouwd. De gast staat centraal, het mag de gast aan niets ontbreken. Daarom ook sinds kort een nieuwe slogan ‘welness made for you’.

Corona

De beginjaren van SpaOne waren echter geen geplaveide weg, de corona sloeg hard toe in Nederland en vele bedrijven moesten gedwongen door de overheid sluiten. Ook deze vervelende coronatijd ging SpaOne niet voorbij, SpaOne is bijna anderhalf jaar gesloten geweest. En voor een prille onderneming geen simpele opdracht.

Weldaad voor lichaam en geest

Vele gasten heeft SpaOne mogen ontvangen, vele gasten die SpaOne hogelijk waarderen. Geen schreeuwende aanbiedingen, geen tromgeroffel, geen luidruchtige marketingcampagnes. De trouwe gasten weten SpaOne toch wel te vinden.

De reden is duidelijk, SpaOne staat garant voor weldaad voor lichaam en geest, een totale ontspanningsbeleving. Even geen telefoon, geen agenda. Gewoon een dag vol rust en comfort, een echte vakantiedag. Groot zwembad in een betoverende setting, vele sauna’s en stoomcabines, een prachtige en volgroeide tuin en mooie eigentijdse kunst.

Gast is koning(in)

SpaOne viert feest, samen met hun gasten, het personeel en de leveranciers. Samen met hun mensen en de gasten vormt SpaOne een hechte spa en saunafamilie, geen rang noch stand, geen onderscheid. Iedereen met een echt spa en saunahart is welkom.

De komende 5 jaren staan in het teken van consolidatie, aanpassing, vernieuwing en verbetering. Op het gebied van faciliteiten, het onderhoud en de dienstverlening. De gast, waar het allemaal om draait

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen