Feestelijk openingsweekend bij Belcrum Beach Breda: 20 en 21 april

Foto: Belcrum Beach

Belcrum Beach, het stadsstrand van Breda, viert het begin van een nieuw seizoen met een sprankelend openingsweekend op 20 en 21 april 2024.

Het openingsweekend wordt afgetrapt op zaterdag 20 april met een DJ-set van de Bredase DJ Sound of C die het strand van Belcrum Beach doet trillen. Muziek van de jaren 60 tot aan vandaag de dag. Hij draait maar wat graag van vinyl, want daar zit toch net even een iets lekkerdere sound in. Sound Of C draait zoveel mogelijk bekende nummers; maar schroomt er ook niet voor om af en toe een juweeltje te delen die niet iedereen direct mee kan zingen.

Op zondag 21 april gaat het openingsweekend verder met Fill Koffins. R&R, punk, rock, rockabilly classics of deceased artists. Keep the dead alive!

Bezoekers van Belcrum Beach kunnen naast livemuziek genieten van onze strandbar met verfrissende drankjes, speciaalbieren en smakelijke hapjes. Een perfecte combinatie voor een onvergetelijke avond aan het strand!

Of je nu komt om te dansen, te ontspannen, of gewoon deel wilt uitmaken van de opwinding van het openingsweekend, Belcrum Beach heet iedereen welkom voor een onvergetelijk start van het zomerseizoen.

Belcrum Beach Opening Weekend Details

  • Datum: Zaterdag 20 april en zondag 21 april
  • Tijd: Zaterdag van 12.00-23.00 (DJ vanaf 17.00), zondag van 12.00-21.00 (band vanaf 16.30)
  • Locatie: Belcrum Beach, Veilingkade 12A, 4815 HC Breda
  • Toegang: Gratis

Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen