Sem en Sam zijn huisdieren van de week

02 jul , 9:54 Nieuws
img 2339
Sem en Sam
"It takes two, just me and you!" Graag stellen we je voor aan het olijke duo Sem en Sam.
Sem is onlangs 7 jaar geworden en is een Boerenfox. En Sam is een Bordercollie kruising van 6 jaar. Soms lijkt het wel of ze met touwtjes aan elkaar vast zitten, want als je er eentje ziet, dan is de ander nooit ver weg. Wandelen doen ze dan ook letterlijk zij aan zij.
Sem en Sam zijn echte gezelligheidsdieren. Ze zijn dol op aandacht en knuffelen als de beste. Voor je het weet, het je een flinke lik over je gezicht te pakken.
Sam vindt sommige dingen wel spannend. Gelukkig heeft hij oudere 'broer' Sem om hem over de streep te trekken. Als het om andere honden gaat, kan Sam daarop reageren. Natuurlijk blaft Sem dan mee om hem te steunen. Wij zoeken dan ook een baasje die hiermee aan het werk wil gaan.
Is je interesse gewekt en heb je zin om lekker te trainen met deze twee lieve jongens? Kijk dan op hun profiel voor nog meer informatie en meld je aan: https://docbreda.nl/asiel_animal/sem-sam/
De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store en binnenkort ook in de Apple Play Store.
img 2339